VANHAN-MANKKAAN TIE 5, ESPOO

MYYTY!

ERILLISTALO, 2010

182 m2 / 4-6 H+K+RT+WC+S+2xKPH+KHH+P+AT

 

Talo, joka jaksaa ihastuttaa asukkaitaan ja vieraitaan kerta toisensa jälkeen.

Uniikki, persoonallinen erillistalo hienolla paikalla odottelee uusia asukkaitaan.

Asunnon tilat on porrastettu useampaan eri tasoon, erotellen kunkin kerroksen erilaisiin toimintoihin. Sisätiloissa tunnelma on kodikas. Mitoitus on miellyttävää ja kaikki huoneet tilavia. Oleskelutilat jatkuvat parvekkeelle ja suuret ikkunat tuovat sisälle runsaasti luonnonvaloa. Kaikki asumisen toiminnot ulko-oleskelua myöten on suunniteltu erinomaisesti.

Olohuoneen, keittiön ja päämakuuhuoneen huonekorkeus on hulppea. Ylemmässä kerroksessa sijaitsee lisäksi kaksi makuuhuonetta sekä kylpyhuone. Alemmilla tasoille puolestaan on sijoiteltu asumista tukevat tilat, mm. kodinhoitohuone, riittoisat säilytystilat, ja saunaosasto.

Asumiskulut ovat taloyhtiön kevyen hallinnon ja energiatehokkaan suunnittelun ansiosta erittäin maltilliset. Sijainti on mitä rauhallisin, mutta samalla hyvin keskeinen. Liikenneyhteydet toimivat hyvin ja palvelut ovat lähellä. Mankkaan ostari, Tapiolan palvelut ja Urheilupuiston metroasema ovat kaikki parin kilometrin päässä ja lähettyviltä löytyy erinomaiset koulut ja päiväkodit.

Autopaikkoja on riittävästi. Kaksi ulkopaikkaa lämpöpistokkeella sekä yksi paikka lämpimässä tallissa. Taloyhtiöön kuuluu neljä huoneistoa, varainsiirtovero 2%.

Tämä koti on suunniteltu täyttämään monia unelmia. Laadukkaat materiaalit ja yksityiskohdat kokoavat tästä yksilön, jota on vaikea jättää huomioitta. Tervetuloa ihastumaan!

Varaathan ajan henkilökohtaiseen esittelyyn. Jaakko Haapamäki puh. 040 9522 162 tai jaakko.haapamaki@kahdeksas.fi
Kun kaipaat oman asuntosi myyntiin osaavaa ammattilaista ole yhteydessä ja tehdään sinun asuntounelmista totta.